OVERGANG

Op zondag 17 september kwamen onze leden te weten wie hun nieuwe leiding werd. Ook de leidingsploeg verwelkomde Jens, die na al die jaren lid zijn klaar is om leiding te geven! Het werd een leuke zondag voor groot en klein. Iedereen was blij met hun nieuwe leiding!

Christus Koning

Op zondag 26 november vierden wij het feest van de Chiro, Christus Koning. De dag begon met een bezinning van Joost. Daarna aten we allemaal samen lekkere, verse pannenkoeken en dronken we lekker warme chocolademelk. Als onze buikjes gevuld waren, gingen we groep per groep naar onze activiteit. Daar amuseerden we ons enorm! Hiernaast kan je wat sfeerfoto's vinden van een geslaagde dag...

Sinterklaas

De Sint is langs geweest met zijn trouwe Piet en alle glimlachjes van de leden waren zo groot dat de Sint en Piet zich heel welkom voelden. Elk lid moest tot bij de Sint komen en kreeg uiteindelijk een verdient chocolaatje, mandarijntje en wat snoepjes omdat ze allemaal heel flink zijn geweest!

Groepsfeest

Na weken lang oefenen was het eindelijk zo ver! GROEPSFEEST! Er is veel gelachen, geroepen, geapplaudisseerd en nog veel meer. Hiernaast vinden jullie de foto's van tijdens het optreden. Aan iedereen die aanwezig was tijdens het weekend, een gemeende dankjewel. En tot binnen 2 jaar!!