DROP OFF DAG

Net zoals vorig jaar, zullen we ook dit kamp met een drop-off dag werken. Dit houdt in dat u uw op kind op vrijdag 19 juli zelf naar het kampterrein dient te brengen. De leden worden die dag verwacht tussen 10u en 14u.

 

Deze drop-off dag vervangt ook onze voormalige bezoekdag. Niet alleen ouders, maar ook de oma’s, opa’s, nonkels, tantes… zijn meer dan welkom op ons terrein!

 

Bij aankomst op het kampterrein bezorg je ons: de medische fiche, de kids-ID en eventueel medicatie (met uitleg) van jouw kind.

 

Kan jij wegens omstandigheden jouw kind zelf niet brengen en vind je geen oplossing? Geef dan zeker een seintje! Wij zorgen er samen met jou voor dat jouw kind op het kampterrein raakt.

 

Indien u wenst dat uw kind slechts een half kamp mee gaat, is er op woensdag 24 juli tussen 17u00 en 18u00 een moment voorzien om uw kind af te zetten of op te halen.

 

Tijdens onze drop-off dag mag u na het afzetten van uw kind zeker nog even gezellig blijven plakken. Want wij stellen onze kampbar voor jullie open. De drop-off dag zal dan ook meteen onze bezoekdag vervangen. Dus niet alleen de ouders, maar ook de oma’s, opa’s, nonkels, tantes, … zijn meer dan welkom op ons terrein! Tijdens het kamp is er dus geen mogelijkheid meer om uw kinderen te komen bezoeken. 

Het adres dat je nodig hebt om naar ons kampterrein te rijden is Grote Heide 9, 3740 Eigenbilzen. Vanaf daar kan je de door ons aangebrachte bewegwijzering volgen.

Wij kunnen op deze eerste dag van ons kamp jammer genoeg geen zitplaatsen en servies voor al onze bezoekers voorzien, dus neem zeker je campingstoeltje en eventueel een tafeltje mee. Vergeet ook geen bord en bestek voor de lekkere spaghetti bereid door onze kookouders. (Want spaghetti is nu echt wel het beste kampeten dat er bestaat!) Deze zal u op het terrein kunnen aankopen tegen een democratische prijs van €10 per portie. Voor de leden die meegaan op kamp wordt hun portie spaghetti natuurlijk gratis voorzien.

Wens jij van een lekkere spaghetti genieten, reserveer dan zeker jouw maaltijd! Zo kunnen de kookouders makkelijker de nodige hoeveelheden inschatten. Twijfelt u nog of u een maaltijd zal consumeren bij ons op het terrein? Geen zorgen, want al bent u niet ingeschreven, onze kookouders voorzien sowieso wat extra voor de twijfelaars! Al zou ik het wel weten als ik u was. Want wij beschikken namelijk over de beste keukenploeg van't land!