BIVAK 2023

Van 19 tot en met 29 juli 2023 gaan we weer op ons jaarlijkse zomer bivak. Niet te missen 10 dagen voor al onze leden. Want tijdens ons chirokamp leven wij ons eens goed uit. Het ideale moment om herinneringen te maken voor het leven!

Het bivak staat dit jaar in thema van het wilde westen. Dus leg je cowboyboots en revolver alvast klaar, want het zal er wild aan toe gaan!

 

Het bivak kost €150,00 voor onze Kasseikes, Speelclubbers en Rakwi's. De Tito's, Keti's en Aspiranten betalen €180,00. Gaat jouw kind maar een half kamp mee? Dan betaal je uiteraard ook maar de helft van het inschrijvingsgeld. Dit bedrag dient betaald te worden voor 10 juli 2023 op het rekeningnummer van de Chiro BE53 0017 5927 4953.

Ouders die er bij aanvang van het Chirojaar voor kozen om het kamp in schijven te betalen, houden zich aan de  vooropgestelde betalingsdata.

HET KAMPBOEKJE

In ons kampboekje vind je al de nodige informatie die je nodig hebt om jouw kind met ons meet sturen op een onvergetelijk bivak. Je vindt er zowel alle algemene als groepsspecifieke informatie in terug. Heb je toch nog vragen? Geen probleem! De leiding van jouw zoon/dochter helpt je graag verder.

Kampboekje