ZONDAGEN DOORHEEN HET JAAR

KASSEIKES

KETI'S

EVENEMENTEN EN ACTIVITEITEN

BIVAK 2023

Van 19/07/2023 t.e.m. 29/07/2023 ging Chiro Kassei weer op haar jaarlijkse bivak. Dit jaar trokken we richting Herent, waar iedereen tien dagen lang kon genieten van spel en plezier. De regenbuien die er af en toe doorkwamen kregen ons uiteraard niet klein. Het werd dus weer een fantastisch kamp om niet snel te vergeten.

KASSEIKES EN SPEELCLUB AAN ZEE

Op zondag 7 mei 2023 trokken onze kleinste groepen samen naar Oostende. Terwijl het hier in Vilvoorde regende, genoten zij gisteren van een zalig lentezonnetje. Kijk naar al die stralende gezichtjes! Het werd een zalige zondag voor zowel leden als leiding!

KLEINSTE GROEPEN WEEKEND 2023

Tijdens het weekend van 24, 25 en 26 maart gingen onze Kasseikes en Speelclubbers op kleinste groepenweekend om alvast eens te oefenen voor het jaarlijkse bivak in de zomer. Al onze leden (en ook de leiding) hadden het tijdens dit weekend erg naar hun zin.

OUD-LEIDINGS AVOND 2023

Op zaterdag 18 maart 2023 organiseerde wij de eerste editie van onze oud-leidings avond. Het werd een zeer gezellige avond met een leuke afterparty. Voor herhaling vatbaar!

SINTERKLAAS 2022

Op zondag 4 december kwam de Sint langs op onze Chiro. Een spannende dag voor al onze leden. Gelukkig is iedereen braaf geweest dit jaar!