INSCHRIJVEN, HOE DOE JE DAT?

Aan de start van het nieuwe Chirojaar dient er voor elk lid een een online inschrijvingsformulier ingevuld te worden. Om de inschrijving van uw kind te finaliseren, dient u het gepaste inschrijvingsgeld voor uw zoon of dochter over te maken naar het rekeningnummer van de Chiro:

BE53 0017 5927 4953.

 

INSCHRIJVINGSGELD

Aan de start van het Chirojaar vragen wij u een vast bedrag van €51,00 naar de Chiro over te maken. Dit bedrag bestaat uit €36,00 lidgeld en €15,00 verzekeringsgeld. Met het lidgeld wordt een drankje en soms een hapje voor uw kind(eren) voorzien. Daarnaast kunnen wij als Chiro op deze manier meteen voldoende spel- en knutselmateriaal aankopen zodat het werkjaar goed van start kan gaan. Het verzekeringsgeld dient om uw kind(eren) aan te sluiten bij Chiro nationaal. Op die manier zijn uw kind(eren) verzekerd tegen ongevallen en andere ongelukken alsook officieel ingeschreven en deel van de Chiro! Wil je graag wat meer weten over wat de Chiroverzekering precies inhoudt? Surf dan even naar https://chiro.be/verzekeringen.

BETALING SPREIDEN

Als Chiro streven wij naar een groep waar alle kinderen, ongeacht hun achtergrond, aan een laag tarief kunnen genieten van sport en spel. Wij weten dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om dit bedrag in één keer over te maken. Daar houden wij rekening mee. Wij geven u dan ook de optie om het lidgeld in 3 schijven van €12, verspreid over 3 trimesters, te betalen.

OPGELET! Het verzekeringsgeld kan niet in schijven betaalt worden en dient dus in het begin van het Chirojaar betaald te worden. Indien dat niet gebeurt, is uw kind niet ingeschreven alsook niet verzekerd.

V-PAS

Vanaf dit Chirojaar stapt onze Chiro mee in het V-pas systeem van stad Vilvoorde. Elk jaar wordt de V-pas via de post toegestuurd naar alle Vilvoordse jongeren (t.e.m. 18 jaar) die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming voor gezondheidszorg. Jongeren die in het bezit zijn van een V-pas, hebben vanaf dit Chirojaar bij ons recht op een korting bij inschrijving. Meer info omtrent de onze werking met de V-pas, vind je hier.