DROP OFF DAG

Vanaf dit jaar zal de start van ons bivak er wat anders uitzien dan andere jaren. We hebben er namelijk voor gekozen om vanaf dit jaar met een drop-off dag te werken. Dit houdt in dat we van u verwachten dat u uw eigen kind op het kampterrein komt afzetten. Dit zal kunnen tussen 10u00 en 15u00. Voor ouders die hun kind zelf net naar het terrein kunnen brengen, bieden wij onze carpoolblog aan. Ouders kunnen hier een zitplaats aanbieden indien zij die te veel hebben.

Indien uw kind slechts een half kamp mee gaat, is er op maandag 24 juli tussen 17u00 en 18u00 een moment voorzien om uw kind af te zetten of op te halen. 

Tijdens onze drop-off dag mag u na het afzetten van uw kind zeker nog even gezellig blijven plakken. Want wij stellen onze kampbar voor jullie open. De drop-off dag zal dan ook meteen onze bezoekdag vervangen. Dus niet alleen de ouders, maar ook de oma’s, opa’s, nonkels, tantes, … zijn meer dan welkom op ons terrein! Tijdens het kamp is er dus geen mogelijkheid meer om uw kinderen te komen bezoeken. 

Het adres dat je nodig hebt om naar ons kampterrein te rijden is Keulenstraat 153, 300 Herent. Vanaf daar kan je de door ons aangebrachte bewegwijzering volgen.

Wij kunnen op deze eerste dag van ons kamp jammer genoeg geen zitplaatsen en servies voor al onze bezoekers voorzien, dus neem zeker je campingstoeltje en eventueel een tafeltje mee. Vergeet ook geen bord en bestek voor de lekkere spaghetti bereid door onze kookouders. (Want spaghetti is nu echt wel het beste kampeten dat er bestaat!) Deze zal u op het terrein kunnen aankopen tegen een democratische prijs. Voor de leden die meegaan op kamp wordt hun portie spaghetti natuurlijk gratis voorzien.

Wens jij van een lekkere spaghetti genieten, reserveer dan zeker jouw maaltijd! Zo kunnen de kookouders makkelijker de nodige hoeveelheden inschatten. Twijfelt u nog of u een maaltijd zal consumeren bij ons op het terrein? Geen zorgen, want al bent u niet ingeschreven, onze kookouders voorzien sowieso wat extra voor de twijfelaars! Al zou ik het wel weten als ik u was. Want wij beschikken namelijk over de beste keukenploeg van't land!